Имобилайзер с vcds

Форум за обсъждане на въпроси относно електрониката и диагностиката, базирани на VAG 1551 и съвместими като VAG-COM / VCDS
WizardfaceBG
Редник
Аватар

Автор на темата
Редник
Мнения: 1
Регистриран на: 09 Авг 2021, 22:51

Имобилайзер с vcds

Мнение от WizardfaceBG »

Здравейте! Загубих транспондера на ключа и ми се наложи да си купя друг който не е обучен. Имам втори ключ за мое щастие, но не мога да изтегля кода за имобилайзера който ми трябва в vcds за да си обуча ключа. На ключар ми иска 100лв което си е колкото ново табло на което може да се прочете кода. Кодът не може да се прочете поради предишно ровене на предишният собственик в паметта на имобилайзера. Искам някакъв съвет как най-удачно да се справя със ситуацията. Имам vcds, имам и кабела за четене на паметта в таблото.
LudFen
Ефрейтор
Аватар

Ефрейтор
Мнения: 26
Регистриран на: 06 Яну 2021, 19:39
Благодарил : 2 пъти
 Благодарили: 13 пъти

Re: Имобилайзер с vcds

Мнение от LudFen »

WizardfaceBG написа: 09 Авг 2021, 22:56 Здравейте! Загубих транспондера на ключа и ми се наложи да си купя друг който не е обучен. Имам втори ключ за мое щастие, но не мога да изтегля кода за имобилайзера който ми трябва в vcds за да си обуча ключа. На ключар ми иска 100лв което си е колкото ново табло на което може да се прочете кода. Кодът не може да се прочете поради предишно ровене на предишният собственик в паметта на имобилайзера. Искам някакъв съвет как най-удачно да се справя със ситуацията. Имам vcds, имам и кабела за четене на паметта в таблото.
Здравей колега, и аз имам една такава кола при мен ще пиша как съм го оправил до ден два 🙂

Кажи ми само какъв модел е автомобила?
Публикувай отговор