Колата е поло 1.4 9N 2003г. По време на движение колата забива за секунди и оборотите и падат до нула. Закачахме я на Vag com не показва нищо като грешка. Какво може да е това
Колата е поло 1.4 9N 2003г. По време на движение колата забива за секунди и оборотите и падат до нула. Закачахме я на Vag com не показва нищо като грешка. Какво може да е това
Когато паднат оборотите до нула двигателя гасне ли? Ако гасне след това пали ли от първия път?
😎
@ludfen не колата не гасне просто забива за секунда точно и се оправя
@iliq губи мощност, падат оборотите и след секунда всичко е окей така ли?
😎
@ludfen да точно така точно за секунда и падат оборотите и колата забива простоо
При мен е същото и не мога да хвана проблема от къде е! И на вагком я качвах и нищо
Виж замери акумулатора на първо време, другото което може да е сензора на дросела (TPS)
😎
@golff5 и аз я закачах на вагком и нищо не показва като грешка. От колко време е така и караш ли я
@ludfen казаха ми че може да е от реле клеморед или датчик на колянов вал
@iliq само че аз съм 2.0 дизел BMM от доста време ми е така и го прави когато си иска примерно 1 ден ще го направи няколко пъти после пък може и 5 дни нищо да и няма , но сега остана да сменя и кабелите за дюзите тези дето са потопените в масло защото ми казаха че може и да е от това
@golff5 а какво си сменял доста неща ли са, защото работата е малко на гадаене може да е от това или другоо
@iliq карах турбото на рециклаж после мислех че с вакуум помпата нещо става купих нова след тва един датчик на актуатора и сега останаха тези кабели и се надявам да е от това и вече в краен случеи и педала на газта ще сменя защото и той е електронен
То не е датчик за актуатора а за някво налягане