Откриха тайна колекция от автомобили в Германия (ВИДЕО)

Време за четене:1 Минути, 1 Секунди

В Германия беше открита неизвестна до този момент колекция от стари коли. Те се съхраняват на територията на изоставен завод, като разкритието за тях бе направено от видео в YouTube канала The Bearded Explorer .

Тази фабрика в Източна Германия е работила по време на ГДР, но в края на 80-те години на миналия век е спряла да работи и е изоставена. Именно там колекционерът Гюнтер решава да скрие колите си, които не показва на никой до въпросното видео.

Гюнтер е фен на немските автомобили, произведени от 70-те до 90-те години на миналия век. Най-старата кола в колекцията му е класически Volkswagen Beetle. Освен това именно тя е в най-добро състояние, защото навремето е реставрирана.

В колекцията има и други интересни модели на Volkswagen – Golf, Jetta и Passat от различни години, както и купето Corrado в рядката си версия G60 с 1.8-литров компресорен двигател с мощност 160 конски сили.

Също така в колекцията има BMW серия 7 от първо поколение (в каросерия E23). Във видеото можете да видите и автомобили, които не са от Германия, като Honda Accord и старата Niva. Голяма част от автомобилите не са в най-добро състояние – имат нужда от ремонт и реставрация. Вижте ги.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Aston Martin показа Valiant с V12 и механична трансмисия
Следваща публикация BMW възражда 6 Series?
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!