BMW X5 чества 25 години със специална версия

Време за четене:59 Секунди

В чест на четвъртвековния юбилей на X5, BMW представя X5 Silver Anniversary Edition. Базирано на X5 xDrive40i, това специално издание дава приоритет на проходимостта пред блясъка.

Въпреки името, среброто отстъпва на заден план, като автомобилът е облечен в Lime Rock Grey металик, ексклузивен цвят на BMW Individual. Затъмнените декоративни елементи навсякъде подсилват суровия външен вид, включително обграждащите елементи на прозорците, релсите на покрива и дори спорната осветена бъбрековидна решетка.

Това издание не е категоризирано като спортен вариант, а по-скоро като комбинация. Пакетът M Sport допринася за 20-цоловите двуцветни джанти, а пакетът Sport Design предоставя своите брони с алуминиеви акценти, за които се предполага, че са по-подходящи за офроуд в сравнение с вдъхновения от моторните спортове дизайн на M Sport.

Освен с усъвършенстваната система за задвижване на четирите колела, X5 Silver Anniversary Edition може да се похвали с въздушно окачване, механичен блокиращ заден диференциал и защитни плочи под каросерията. Гумите General Grabber All-Terrain могат да бъдат добавени на преференциална цена чрез дилърите на BMW.

По същество X5 Silver Anniversary Edition отбелязва наследството на X5 с фокус върху офроуд постиженията, като предлага уникален естетически пакет и подобрени възможности за тези, които жадуват за приключения.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Jeep Avenger със 100 хиляди поръчки в Европа
Следваща публикация Audi разработва RS Q6 с двигатели от Porsche
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!