Mercedes не успя да скрие новата S-Klasse

Време за четене:53 Секунди

Mercedes се готви да обнови своята топ лимузина S-Кlasse и изглежда, че е налице значително визуално подобрение, разкриват кадри на AutoExpress. В момента S-Klasse е в своето седмо поколение и се предлага на пазара от 2020 г. насам. Тя предлага различни варианти на двигатели, включително бензинови, дизелови и хибридни.

Най-забележимата промяна вероятно ще бъде новата, много по-голяма радиаторна решетка, която доминира в предната част на автомобила. Тя е разположена между изцяло преработени фарове. Въпреки че камуфлажът скрива някои детайли, фаровете изглежда имат триточкови светлинни елементи, подобно на наскоро актуализирания EQS. Това вероятно подсказва за най-новата технология на Mercedes за дигитални светлини.

Задната част на автомобила също получава актуализация, с нови задни светлини, вдъхновени от последната Е-Klasse. Тези задни светлини също включват мотиви на трилъчеви звезди и се намират над изпъкналите завършващи елементи в долната част на бронята.

Докато тези външни промени са типични за освежаване в средата на жизнения цикъл, остава по-големият въпрос: колко ще модернизира Mercedes интериора и технологиите на задвижването? Ще трябва да изчакаме и да видим.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Новият Mustang „кацна“ в България навръх 60-тата годишнина на модела
Следваща публикация General Motors сравнява Corvette с Ferrari SF90
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!