Наводнение затрудни производството в завод на Audi

Време за четене:50 Секунди

Тежките наводнения в Южна Германия засегнаха производството на Audi в централата на марката в Инголщат и водят до смущения в транспорта и производството на електроенергия в целия регион.

Въпреки че самият завод на Audi не е пряко засегнат от наводненията, компанията е принудена да отмени производствени смени за моделите A3 и Q2 поради затруднения на персонала при достигането до завода. Засилването на ситуацията с наводненията превърна пътуването на служителите в предизвикателство, което предизвика тази бърза реакция от страна на Audi, за да се даде приоритет на безопасността на служителите.

Производството на новия електрически модел Q6 e-tron също е спряно в момента, но не поради наводненията. Тази пауза е планирана техническа пауза, която съвпада с периода на баварските отпуски. Очаква се операциите да бъдат

Като цяло, наводненията в Южна Германия са ярко напомняне за разрушителната сила на природните бедствия. Събитието подчертава значението на готовността и адаптацията при подобни предизвикателства – от засягане на големи промишлени операции като производството на Audi до проблеми с транспорта и производството на електроенергия.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Огромен скандал около пет от най-големите японски марки
Следваща публикация BMW загатна за появата на новата “единица”
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!