VW показа още от новия Golf R

Време за четене:52 Секунди

Volkswagen пусна още един официален тийзър, показващ предстоящите Golf R и Golf R Variant, потвърждавайки, че и двата стила на купето ще се възползват от обновяването в средата на цикъла за поколението MK8.

Близките до серийното производство прототипи са украсени със синьо камуфлажно фолио, подобно на това, използвано в предишния тийзър. Този път обаче VW предлага по-близък поглед, като отлепва част от маскировката, разкривайки повече от обновения дизайн.

Най-забележимите промени се крият в преработените LED фарове и задни светлини, както и в променените брони, които придават на модела по-агресивна естетика.

Подобренията се простират отвъд екстериора. Очаква се интериорът да получи значителна преработка с нова, по-голяма 12,9-инчова информационно-развлекателна система. Освен това ще бъдат включени осветени плъзгачи и физически бутони на волана, които отразяват дизайнерските елементи, открити в другите обновени Golf-ове.

Въпреки че този тийзър дава представа за предстоящите модели R, подробностите относно техническите характеристики и официалната дата на пускане на пазара остават в тайна. Можем да очакваме допълнителна информация, която ще бъде разкрита по-близо до премиерата.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Какво се случва с цените на употребяваните автомобили в ЕС
Следваща публикация Renault обединява усилия с Geely
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!