BMW Skytop може да влезе в ограничено производство

Време за четене:1 Минути, 5 Секунди

Почитателите на BMW може би бяха разочаровани да научат, че зашеметяващият Skytop, представен на престижното италианско автомобилно изложение преди няколко дни, не е предвиден за производство. В настоящия си вид Skytop е концептуален автомобил, предназначен за проучване на интереса. Но това не означава, че бъдещето е лишено от вълнуващи преживявания под открито небе за взискателните ентусиасти на BMW. Немският автомобилен производител предлага възможност за серийно производство, но при едно ключово условие: достатъчен брой добре обезпечени любители на автомобили, които са готови да развържат значително кесията си.

Адриан ван Хойдонк, смята, че има потенциален пазар за Skytop. Оптимизмът му се дължи на рязкото покачване на стойността на класическите автомобили, които са послужили за вдъхновение на Skytop, особено на желаното Z8. Важно е обаче да се помни, че Z8 не беше точно ексклузивно предложение, като бяха произведени над 5000 бройки.

Skytop може да бъде много по-рядко срещан модел, отличаващ се с уникален дизайн, който съчетава съвременните линии на 8 Series с фини препратки към легендарни BMW-та като 503, включително неговата неповторима радиаторна решетка тип "нос на акула". Това съчетание на класически и модерни дизайнерски елементи със сигурност ще привлече вниманието и потенциално би могло да предизвика висока цена, ако получи зелена светлина за производство. Очаква се моделът да бъде произведен в тираж до 25 броя.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Lancia възроди HF: Запознайте се с наточения Ypsilon
Следваща публикация Три от големите японски марки се обединяват за двигатели от следващо поколение
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!