След новите Corolla и RAV 4, Suzuki обнови Swace и Across

Време за четене:50 Секунди

След като наскоро Toyota обнови Corolla и RAV4, не е изненада, че Suzuki направи същото с техните идентични модели – Across и Swace. Както и при моделите на Toyota, промените тук са минимални и се изразяват главно в технолгоиите, като двигателите остават непроменени. Това означава 1.8-литров хибриден бензин конски сили за Swace и плъг-ин хибрид за Across.

Функциите на системата за предотвратяване на сблъсък са усъвършенствани, за да се гарантира спазването на "Регламента за обща безопасност", който се изисква от Европейския съюз от юли 2024 г. Освен това моделът Swace вече ще разполага със същия 12,3-инчов изцяло цифров километраж, който е наличен в Suzuki Across.

Двата модела получават и нов 10,5-инчов мултимедиен сензорен екран с HD резолюция и интегрирана навигационна система. Наред с функции като памет за данни за произшествия, тези автомобили вече се предлагат стандартно с функция за разпознаване на пътни знаци, която осигурява както оптични, така и акустични предупреждения в случай на нарушение на скоростта.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Запознайте се с новия Nissan Qashqai
Следваща публикация Играчки за пораснали момчета: Продава се единственото Bugatti Veyron Transformers
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!