Играчки за пораснали момчета: Продава се единственото Bugatti Veyron Transformers

Време за четене:54 Секунди

„Мъжете никога не порастват, просто играчките им стават по-големи и по-скъпи“, чудесна поговорка, която пасва идеално в случая на това Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Освен, че от модела са произведени точно 92 броя, този е по-специален, защото е допълнен с елементи от небезизвестния филм “Transformers”.

Veyron Grand Sport Vitesse, задвижван от познатия двигател W16 с мощност 1200 к.с., заимстван от Veyron Super Sport, се отличава с невероятно ускорение, като достига 100 км/ч от място за едва 2,6 секунди. Забележително е, че той държи и рекорда за най-бърз роудстър, произвеждан някога, като по време на пускането си на пазара постига забележителната максимална скорост от 410 км/ч.

Конкретната кола може да се похвали с уникална мозаечна боя, която образува емблематичния символ на Аутоботите върху капака му. В салона емблемата на Автоботите украсява металните акценти между седалките,

Въпреки възрастта си, Veyron Grand Sport Vitesse остава в отлично състояние, за което свидетелства и обявата. Нещо повече, той се възползва от програмата Passport Tranquilite, която покрива предплатеното обслужване до декември 2024 г.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация След новите Corolla и RAV 4, Suzuki обнови Swace и Across
Следваща публикация Това е новия седан Volkswagen Passat Pro
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!