Запознайте се с новия Nissan Qashqai

Време за четене:1 Минути, 6 Секунди

Nissan представи най-новата версия на популярния си кросоувър Qashqai. Обновеният модел се отличава с нов дизайн, усъвършенствани технологии и ново ниво на оборудване. Една от най-забележимите промени е обновеният екстериор, характеризиращ се с ръбати дизайнерски елементи и остри линии около радиаторната решетка и изцяло нов светлинен подпис, заимстван от електрическата Ariya. Същите промени забелязваме и в задната част, макар новостите там да не са толкова агресивно изразени. Nissan предлага ново ниво на оборудване N-Design, което включва долни части на каросерията в цвета на каросерията под вратите и арките на колелата, както и изцяло нови 20-цолови джанти.

Отвътре интериорът на Qashqai получава освежен дизайн с нови материали за различните нива на оборудвания и възможност за Google Services. Това осигурява достъп до Google Maps и позволява на собствениците да имат достъп до любимите си места, след като въведат своя акаунт.

Под капака Qashqai запазва задвижващите агрегати от своя предшественик, включително два варианта на 1,3-литров бензинов двигател – единият с мощност 140 к.с., а другият предлагащ 158 к.с., с възможност за комбиниране с автоматична трансмисия Xtronic или конфигурации със задвижване на всички колела. Освен това моделът E-Power разполага със система със 190 к.с., която комбинира електрическо задвижване с бензинов двигател, служещ като генератор, като мощността се предава на предните колела чрез безстепенна трансмисия.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Нов рейтинг на най-надеждните употребявани автомобили
Следваща публикация След новите Corolla и RAV 4, Suzuki обнови Swace и Across
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!