Audi ще представи още по-мощен E-Tron GT

Време за четене:50 Секунди

Audi се подготвя да разкрие най-новото си попълнение в гамата от електрически модели, като разкри част от RS E-Tron GT Performance. Подобно на Taycan Turbo GT на Porsche, новият флагмански модел на Audi има за цел да повиши мощноста на линията E-Tron GT. RS E-Tron GT Performance обещава значително увеличение на мощността спрямо своя предшественик, който се отличава с 637 конски сили.

Въпреки че от Audi не съобщават конкретни подробности, изображенията показват камуфлажен автомобил с открояващи се керамични спирачки зад аеродинамични колела. Новият RS E-Tron GT Performance ще се възползва от модернизирани предни и задни двигатели, както и от подобрения в батерията. Audi се стреми да осигури по-дълъг пробег, като същевременно увеличава скоростта на зареждане. Освен това Audi е разработило нова система за окачване с четири индивидуално активни двуклапанни амортисьора, която осигурява баланс между пъргавина и комфорт.

Планираната за представяне по-късно тази година гама 2025 E-Tron GT, включително RS E-Tron GT Performance, обещава актуализации в цялата гама.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Бронираното стъкло на Tesla Cybertruck се спука от… градушка!
Следваща публикация Ясна е цената на новата „петица“ комби у нас
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!