Снимаха наточената Tesla Model 3 (ВИДЕО)

Време за четене:2 Минути, 4 Секунди

Отдавна се говори, че Tesla разработва нова наточена версия на най-новия си седан Model 3, а скоро в интернет се появи видеоклип, който потенциално предлага първия ни поглед към това ново ниво на оборудване. Тези кратки клипове дават възможност да се надникне в няколко интересни аспекта на дизайна.

Актуализираният Model 3, известен вътрешно като Project Highland, вече е в производство, а Tesla обновява и гамата си от нива на оборудване. Нивото на оборудване Performance е премахнато от менюто и досега не е обявен официален заместник. Тези нови клипове от потребителя Дезмънд Уизли в X предполагат, че вместо да се нарича Performance, новото най-високо ниво на оборудване ще има емблемата Ludicrous, използвана преди това при Model S.

New model 3 Plaid being Filmed in Valencia Spain @garyblack00 @WholeMarsBlog @Teslaconomics @teslaownersirl pic.twitter.com/N1du5ERjoy

— Desmond Wisley (@dessiewisley) February 25, 2024

Съобщава се, че автомобилите са били забелязани във Валенсия, Испания, където Tesla очевидно е снимала рекламен видеоклип за модела. В първия клип виждаме червен Model 3 с отличителни джанти, спортни седалки, и уникална емблема отзад. По-рано патентни рисунки загатваха за значката, но нейното значение беше неясно. Сега изглежда, че е избрано обозначението Ludicrous.

Ludicrous е препратка към един от любимите филми на Елон Мъск, Spaceballs, където "Ludicrous Speed" е изобразена като една от най-високите достижими скорости. Значката наподобява значката Plaid, друга препратка към Spaceballs, но с фини разлики. Второто видео показва лица, които представят друг Model 3, отново със спортни седалки.

Model 3 ludicrous being unveiled for an advert today being filmed for an advert today in Valencia spain @elonmusk @TeslaBoomerMama @TeslaBoomerMama @teslaownersirl @SawyerMerritt @WholeMarsBlog pic.twitter.com/VP9qH7EaTD

— Desmond Wisley (@dessiewisley) February 25, 2024

Въпреки че тези видеоклипове може наистина да разкриват серийния модел, те оставят поне един основен въпрос без отговор. От години ентусиастите и критиците на Tesla се оплакват, че моделите от най-висок клас са почти неразличими от останалата част от гамата.

Въпреки това мнозина предпочитат сдържаната естетика в стил "Sleeper" пред по-агресивните и явни дизайнерски теми. За съжаление подробностите относно потенциалната мощност на Tesla Model 3 Ludicrous остават неразкрити. Независимо от това, като се има предвид значителното увеличение на мощността на Model S и X Plaid спрямо техните събратя с два двигателя, достигащо до изумителните 1020 к.с., не е необосновано да се спекулира, че върховият Model 3 може да се похвали с доста повече от 500 к.с., като вероятно ще се доближи до прага от 700 к.с..

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Fiat показа пет нови модела наведнъж
Следваща публикация Jeep Avenger получава най-важната “екстра”
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!