Виждали ли сте за Tesla Model 3 комби?

Време за четене:1 Минути, 16 Секунди

Както вече ви информирахме, американският автомобилен производител отвори поръчки за актуализирания Tesla Model 3 Highland в Европа и Китай. Съвсем скоро Tesla ще започне да го продава и в САЩ, но компанията, макар да набляга на пазара на Страия континент, все още не мисли за създаването на вариант комби на този си бестселър. Това обаче не попречи на независими дизайнери да започнат да се упражняват по темата.

Текущата гама на Tesla включва скандалния пикап Cybertruck, кросоувъра Model Y, за който също се говори, че скоро ще получи актуализация, и седана Model 3. Освен това много хора се чудят дали Tesla ще изпълни обещанието си за достъпна електрическа кола , т. нар. Model 2, който трябва да е с ц;ена под 25 хиляди долара.

Не всички купувачи обаче искат да притежават огромен пикап, градски кросоувър или класически седан. Вместо това някои хора биха искали по-практична версия на Model 3, която не изглежда толкова раздута като Model Y. Е, виртуално вече има такава кола – Tesla Model 3 комби.

Авторът на дизайнерския проект, известен в мрежата под псевдонима Theottle, превърна актуализирания Tesla Model 3 Highland в комби. Той сподели изображение на колата с надписа: „Най-накрая пресъздадох комбито на Tesla Model 3 по по-пропорционален начин“.

Тайната му била просто да увеличи задния надвес, тъй като майсторът на пикселите смята, че Model 3 има проблем с високия покрив, който превръща комбито в нещо като миниван. Както отбелязва авторът, такава кола би била много популярна в Европа и е жалко, че Tesla не предвижда такова комби.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Чували ли сте за Tesla Model 3 комби
Следваща публикация Fiat е най-продаваният бранд на Stellantis за 2023-та
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!