Ето как може да изглежда следващата Kia Sportage

Време за четене:56 Секунди

Сега в мрежата се разпространяват слухове, че KIA планира да актуализира един от най-популярните си модели – кросоувъра Sportage. И веднага започнаха спекулациите по темата.

Hyundai наскоро актуализира кросоувъра Tucson, така че спокойно можем да смятаме, че същата съдба очаква и Kia Sportage. Настоящото пето поколение NQ5 беше представено през юни 2021 г. и е изградено върху платформата N3 на Hyundai KIA.

Тя е обща за кросоувърите Sportage/Tucson и Kia Niro. Всеки модел обаче има свой собствен дизайнерски език и е почти невъзможно да объркате Sportage с Tucson или обратното.

Създателят на YouTube канала Digimods DESIGN, който пусна този рендер, е взел предвид всички характеристики на модела и изглежда е бил вдъхновен от наскоро обновената Kia Sorento.

Pixel Master е заимствал някои от стилистичните елементи на предното и задното осветление на Sorento и ги е адаптирал, за да отговарят по-добре на по-малките размери и дизайнерски характеристики на Sportage.

Ще можем да видим как точно ще изглежда Sportage едва когато компанията потвърди слуховете за готовността за пускане на следващото поколение на кросоувъра. Въпреки това си струва да отбележим, че това изобразяване изглежда доста реалистично.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Големите „джипове“ ще плащат повече за паркиране
Следваща публикация Нова кола на старо: Сега ли е моментът да купуваме?
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!