Появи се нова информация за най-големия Jeep на ток

Време за четене:1 Минути, 15 Секунди

Jeep загатна за своя предстоящ електрически SUV Wagoneer S, като пусна първите официални снимки, показващи неговия технологичен интериор. Автомобилът изглежда е на върха на автомобилните иновации, като може да се похвали с впечатляващ набор от сензорни контролни уреди и цифрови дисплеи, които предефинират изживяването в купето на моделите от марката.

Отличителна черта на интериора на Wagoneer S са четирите екрана интегрирани в арматурното табло. Дисплеят на водача привлича вниманието с навигационен маршрут в близост до Детройт, предоставяйки поглед към интерфейса и възможностите за свързване на автомобила. Междувременно централният екран на инфоразвлекателната система заема централно място, а под него се вижда по-малък дисплей, който се фокусира върху удобствата и функциите на климатичната система. Той включва контроли за масажа на седалките, настройки за температурата и други. Дисплеят за пътниците изглежда е отличителна функция, която предоставя на пътниците развлекателни дейности, недостъпни за водача.

Въпреки че от Jeep все още не са оповестили изчерпателни подробности за интериора на Wagoneer S, компанията подшушна някои акценти. Автомобилът ще бъде оборудван с първокласна озвучителна система McIntosh с 19 високоговорителя. Освен това панорамният покрив с две стъкла ще бъде стандартно оборудване. Технологичният интериор ще включва специфична система Selec-Terrain с различни режими на шофиране.

Един от най-очакваните аспекти на Wagoneer S е неговият задвижващ агрегат, който се очаква да предоставя около 600 конски сили. Неотдавнашен тийзър подсказваше приблизително 3,5 секунди време от 0 до 100 км/ч, което позиционира електрическия SUV сред най-бързите в своя сегмент. Предвижда се моделът да се появи на пазара през есента.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Китайският автомобил, от който европейските марки треперят
Следваща публикация BMW показа Z4 за „любителите на чистото удоволствие от шофирането“
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!