Продадоха Lamborghini-то на Тръмп за над 1 млн долара

Време за четене:1 Минути, 0 Секунди

На търга Barrett-Jackson в Скотсдейл беше продадено Lamborghini Diablo VT Roadster, поръчано от бившия президент Доналд Тръмп през 1997 г. Печелившата оферта достигна впечатляващата сума от 1,1 млн. долара, което затвърди статута му на едно от най-ценните съществуващи Lamborghini Diablo.

Това, което отличава това Diablo, е не само президентският му произход, но и отличителният цвят на боята Blu Le Mans – нюанс, който първоначално не е бил предлаган за модела от 1997 г. Близките връзки на Тръмп с Lamborghini му позволяват да получи одобрение за този ексклузивен избор на цвят, което прави това Diablo VT Roadster истински уникат от тази производствена година.

В допълнение към уникалното лаково покритие Lamborghini е направило още повече, за да персонализира автомобила за Тръмп, като е монтирало специална табелка на вратата с надпис "Donald Trump 1997 Diablo". Този персонализиран щрих допринася за изключителността на автомобила и президентското наследство.

Под поръчковия си екстериор Diablo VT Roadster запазва своите страховити експлоатационни качества. Задвижван от 5,7-литров V12 двигател генериращ 492 конски сили, автомобилът остава непроменен в механичните си умения. Този мощен двигател, способен да задвижи суперавтомобила със средноразположен двигател до максимална скорост от 320км/ч, е доказателство за непреходното очарование на Diablo.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Това е най-мощната Dacia правена някога
Следваща публикация Toyota отчита ръст на продажбите през 2023-та
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!