Сезон 2024 на Premium Rally София – Свети Влас стартира

Време за четене:1 Минути, 25 Секунди

Premium Rally даде началото на сезон 2024 със специална вечеря в резиденцията "Диневи Лозенец" тази седмица. Там гостите на събитието станаха свидетели на интересна програма, по време на която организаторите на Premium Rally София – Свети Влас представиха детайли за сезон 2024, включително събитието "Supercars Dream Drive" от 25 до 28 април 2024 г.

„Supercars Dream Drive“ или иначе казано – карането на мечтите, ще събере десетки мощни автомобили, които ще покорят България и Гърция. Premium Rally София – Свети Влас, заедно с гръцкия им партньор Speedsector, са подготвили завладяваща програма, която включва шофиране по планински отсечки от двете страни на границата, както и незабравимо авто-събитие на централния площад в Солун.

Основното събитие на Premium Rally София – Свети Влас по традиция ще се проведе през юни. Маршрутът вече е ясен Свети Влас – Варна – Букурещ – Мотор Парк Румъния – Трансфагарашан – Трансалпина – Сибиу, а датите са 19 – 24 юни 2024 г. Участниците ще премерят мощ и умения на писта, където ще покажат кои са най-добрите времена за техните автомобили. А на затворена отсечка по най-якия път в Европа Трансфагарашан, ще се тестват уменията на любителите пилоти по труден планински терен. Спортните изпитания, през които ще преминат екипаците, ще бъдат оценени, а най-добрият ще спечели титлата за 2024 година.

През октомври традиционно ще се проведе трак уикендът на Premium Rally София – Свети Влас и Speedsector на пистата в Серес. От 18 до 20 октомври участниците във формата ще премерят сили в неограничен брой обиколки до заковаване на най-добро време. Както и до момента, mobile.bg e медиен партньор на състезанието и ще ви запознае с интересните и екзотични автомобили, които ежегодно се включват в надпреварата.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Land Rover Defender по китайски
Следваща публикация Всички нови автомобили в Европа и у нас ще са оборудвани с “черни кутии”
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!