Можете ли да познаете какъв е този автомобил? (ВИДЕО)

Време за четене:1 Минути, 10 Секунди

При разработката на нови автомобили на пътя, компаниите често използват камуфлаж, който да прикрие формите на колите. Някои от тях дори използват допълнителни елементи, за да скрият цялостния дизайн от фотографите, които ги дебнат около развойните центрове. Именно такъв е случаят и сега, където видео на Varryx показва необичаен прототип с огромен таван.

Вероятно и вие, както и хиляди хора в интернет, вече оприличиха прототипа на буса от филма „От глупав, по-глупав“, но ще ви разкрием, че това всъщност е Lamborghini. През втората половина на 2024 г. Lamborghini ще представи plug-in хибридна версия на своя високопроизводителен Urus. Понастоящем компанията се намира във финалните етапи на разработката на този модел. Очаква се серийната версия да запази острия и агресивен стил, характерен за Urus, в съответствие с дизайнерския език на Lamborghini, ориентиран към производителността. Представянето на plug-in хибриден вариант отразява нарастващия акцент на автомобилната индустрия върху електрификацията и търсенето на високопроизводителни, електрифицирани SUV автомобили.

Въпреки че компанията не е потвърдила какво ще задвижва Urus PHEV, логиката ни подсказва, че той ще получи електрифицирана версия на 4,0-литровия V8 на Volkswagen Group. В Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid този двигател се комбинира с електромотор, за да осигури обща системна мощност от 729 к.с.. Подозираме, че Lamborghini вероятно ще има предимство, като се има предвид позицията му в йерархията, което означава, че Urus-ът може да бъде още по-мощен.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Това старо BMW бе продадено за 188 000 лева
Следваща публикация Появи се евтин конкурент на Toyota RAV4 (ВИДЕО)
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!