Ангел Тухов поема ръководството на OMV България

Време за четене:1 Минути, 26 Секунди

Ангел Тухов е новият управител и мениджър „Верига бензиностанции“ на OMV България от януари 2024 г. Той наследява на поста Дечебал Тудор, който оглави компанията през март 2019 г. и ще продължи да отговаря за бизнеса на OMV в Сърбия.

Новият управител на OMV България Ангел Тухов има над 7 години ръководен опит в мениджмънта на компанията, като през последните две години заема длъжността изпълнителен директор на OMV Petrom Молдова. Професионалната му кариера се развива изцяло в OMV и преминава през всички нива на корпоративната йерархия. Той започва работа във финансовия отдел на OMV България през 2010 г. Две години по-късно е назначен на поста мениджър логистика за непетролни продукти за България, а впоследствие и за Сърбия. През годините г-н Тухов натрупва солиден опит и експертиза в различни отдели на компанията, в управлението на проекти и разработването на стратегии за развитие на бизнеса.

„Щастлив съм, че тази отговорна позиция ми дава възможност да се върна в България. Заедно с екипа ще продължим да надграждаме качеството, което българските потребители свързват с горивата MaxxMotion, с VIVA café и цялостното изживяване в нашите обекти. Ще продължим да укрепваме лидерската позиция на OMV България и нейния имидж на иновативна и социално отговорна компания, предлагаща висококачествени продукти и услуги. Уверен съм, че ще продължим положителната тенденция и ще поведем компанията към нови успехи в съответствие с изпълнението на нашата дългосрочна стратегия за устойчивост. Много благодаря на Дечебал за неговите усилия и отдаденост през последните години“ – каза г-н Тухов.

Основен фокус на компанията остава осигуряването на качествени продукти и услуги, с грижа за хората и средата, изпреварвайки променящите се потребности и очаквания на пътуващите.

The post Ангел Тухов поема ръководството на OMV България appeared first on AUTOCLUB.bg.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Тествахме най-бързото Volvo правено някога (ВИДЕО)
Следваща публикация От Porsche смятат, че мнението на ЕС за ДВГ може да се преобърне
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!