Миналото се повтаря: Брутална кражба на фаровете на Porsche Taycan

Време за четене:56 Секунди

Само преди няколко години собствениците на Porsche Cayenne внимаваха изключително много къде оставят автомобилите си, тъй като фаровете им изчезваха за секунди, а последващият ремонт никак не беше евтин. За тяхна радост, тези години отминаха, но сега друг модел на марката от Щутгарт попада в подобна ситуация. Потребител на Reddit с името No_Supermarket9751 публикува снимки на Porsche Taycan, чиито фарове са откраднати по брутален начин.

От кадрите се вижда, че са използвани допълнителни инструменти чрез които са изрязани калниците и вероятно по този начин са измъкнати фаровете. Потребителят разказва пред Motor1, че приятелят му се е обадил в полицията и вече тече разследване по случая. За съжаление това е поне третият такъв случай от пускането на Taycan на пазара и макар кражбата да не е толкова лесна, колкото при други модели, то изглежда това не спира настоятелните крадци.

За съжаление, фаровете на електромобила не са евтини и заедно с тях трябва да бъдат сменени още и калниците, както и вероятно допълнителни модули, които се намират върху фара. Ще следим ситуацията, макар да се надяваме, че други подобни случаи няма да има или поне ще са рядкост.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация В Харвард работят върху твърдотелна батерия с литиево-метални аноди
Следваща публикация Alfa Romeo Milano пристига на 10 април
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!