Не си купувайте тази Toyota: Обявена е за най-ненадеждната

Време за четене:48 Секунди

Компанията Toyota има репутация на един от най-надеждните производители на автомобили, но както при всички останали, гамата на тази марка включва редица модели, от които собствениците се оплакват по-често от други. Според резултатите от 2023 г. компактният кросоувър Corolla Cross се оказа този автомобил .

Според информация, разкрита от Motorbiscuit , миналата година Националната администрация за безопасност на движението по пътищата на САЩ (NHTSA) е събрала 117 потвърдени оплаквания за Toyota Corolla Cross, което прави този модел най-ненадеждният според собствениците.

Основната забележка към "паркетника", изграден върху платформата на модела Corolla, се свежда до сериозни механични проблеми. Най-често срещаният сред тях е неизправност на двигателя, който неочаквано губи мощност и след това не иска да запали.

Неизправността често е придружена от индикация за проблем с волана, което кара водача да изпада в паника. Данните за честите повреди на автомобила се потвърждават и от друга популярна агенция – JDPower, която дава на Corolla Cross надеждност от едва 77 точки от 100.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Слабо търсене на електромобили доведе до уволнение на хиляди работници
Следваща публикация Maserati спира разработката на електрическото Quattroporte
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!