Lamborghini Revuelto е разпродадено до края на 2026 г.

Време за четене:59 Секунди

През март миналата година Lamborghini показа наследника на Aventador, а първата партида достигна до клиентите по-късно същата година. Суперколата с V12 бързо набра популярност, както показва неотдавнашното съобщение на Lamborghini, потвърждаващо значителен списък с чакащи за флагманския модел, идващ от Сант'Агата Болонезе.

Поставяйки нов рекорд за компанията, Lamborghini се похвали с впечатляващи резултати от продажбите през миналата година, надхвърляйки 10 000 продадени единици за дванадесетмесечен период. Към очарованието се добавя и фактът, че Revuelto,, вече е напълно разпределен до края на 2026 г. Потенциалните купувачи, които правят поръчки днес, ще трябва да проявят търпение, тъй като са изправени пред период на изчакване от близо три години, преди да пристигнат желаните от тях автомобили.

Уместно е да се отбележи, че в момента Lamborghini предлага единствено основния модел Revuelto. Докато ентусиастите очакват с нетърпение пускането на по-наточени версии и ексклузивни издания по-късно в жизнения цикъл на автомобила, непосредственият фокус на Lamborghini е върху задоволяването на съществуващото голямо търсене. Правейки паралели, опитът на компанията предполага търпелив подход, подобен на седемгодишната пауза между пускането на оригиналния Aventador и подобрения Aventador Super Veloce Jota LP770-4. Подобен график се очаква и за представянето на Revuelto SVJ.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация BMW не се отказва от дизела
Следваща публикация В памет на Димитър Димитров (АвтоМитак)
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!