Искате малка градска кола на старо? Избягвайте тези модели!

Време за четене:1 Минути, 1 Секунди

Съставен е списък на най-ненадеждните използвани хечбеци на световния пазар. Антирейтингът е изготвен от изданието What Car? съвместно със застрахователна компания MotorEasy. Като част от проучването експертите анкетират повече от 20 хиляди собственици на автомобили тип хечбек, които са помолени да говорят за неизправностите, с които са се сблъскали през последните две години. Списъкът включва модели, които са добре познати на българските автомобилисти.

Експертите признаха Audi A1 за най-проблемния използван хечбек

Собствениците на немския модел често срещат проблеми с електрическото оборудване, навигацията и информационно-развлекателната система. В допълнение, шофьорите отбелязват слабата боя. В същото време за повечето шофьори ремонтните дейности отнемат много време.

Специалистите определят и Seat Ibiza като още един ненадежден хечбек

Сред основните проблеми собствениците на модела отбелязват неправилната работа на мултимедийната система, както и дефекти в работата на двигателя и изпускателната система. Половината от собствениците на Ibiza казват, че им отнема повече от седмица, за да завършат елементарни ремонтни дейности.

Opel Corsa затваря челната тройка на антилидерите

Основното оплакване на собствениците на хечбека е проблемната каросерия. В същото време шофьорите отбелязват, че ремонтните дейности отнемат средно не повече от ден. Освен това списъкът с ненадеждни хечбеци включва Mazda 2, Fiat 500, Skoda Fabia, както и Volkswagen Polo и Ford Fiesta.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Тест и БГ цени на новата Hyundai Kona с ДВГ
Следваща публикация Мъск призна част от проблемите на Cybertruck
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!