В памет на Димитър Димитров (АвтоМитак)

Време за четене:52 Секунди

На днешния ден, точно преди три години, 45-годишна възраст, съвсем без време, си отиде една легенда в автомобилната журналистика. Димитър Димитров или познат на близки и колеги, като АвтоМитак. Той бе човек с уникални познания в автомобилната тематика, говорещ свободно френски, английски и руски език, Димитър Димитров винаги е бил на ТИ с автомобилите, още преди да започне да работи във вестник АВТОпазар.

А това се случва през далечната вече 1998 година. Основен автор на култовата рубрика в най-четения по онова време авто вестник "Автомобилът на старо – плюсове и минуси", той всяка седмица даваше професионални съвети на хората за това какъв автомобил да изберат. Дълги години е и главен редактор на вестника, който в ерата на цифровизацията бързо се преструктурира в най-големия автомобилен сайт у нас – mobile.bg.

С течение на времето, автомобилната рубрика на mobile.bg, свързана с всичко най-ново и най-интересно от света на колите се прехвърли и в сайта ФАКТИ, където Димитров продължи да пише до сетния си дъх. Почивай в мир, АвтоМитак!

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Lamborghini Revuelto е разпродадено до края на 2026 г.
Следваща публикация Три евтини кросоувъра на старо, които е по-добре да не купувате
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!