Mitsubishi Pajero се завръща

Време за четене:1 Минути, 20 Секунди

Mitsubishi Pajero 4WD с хибридно задвижване ще се завърне през 2027 година. Това се посочва в доклад на японския автомобилен производител, който дава приблизителна дата, без да посочва повече конкретика.

Разработката вече е в ход. Източници от Mitsubishi казаха пред японското списание Best Car, че новото пълноразмерно Pajero се подготвя активно за пускане в серийно производство".

Идеята е то да започне да слиза от поточната линия през 2027 година. Изданието публикува и някои подробности, които са в подкрепа на твърдението, че новото Mitsubishi Pajero ще бъде plug-in хибрид.

Както си спомняте, производството на Pajero приключи през 2021-а след 40 години производство и повече от 3.3 милиона продажби. Тази титла сега се държи от по-малкия Pajero Sport, базиран на Triton Ute.

Все още не е ясно дали възроденото Mitsubishi Pajero ще сподели основите си със следващото поколение Nissan Patrol, за да се намалят разходите, тъй като компанията е част от алианс на японски автомобилни производители.

Вярно е, че ръководството на Mitsubishi в Япония изключи възможността за пускане на нов Pajero под актуализираната марка Patrol, но остави отворена вратата за обмен на "системи и компоненти" в алианса Renault-Nissan-Mitsubishi.

„Всичко, което носи името Pajero, трябва да е наистина страхотно превозно средство. Дали е Pajero Sport или само Pajero, не мога да кажа. Гамата през следващите няколко години ще включва няколко големи SUV-та.

Имаме големи планове за всъдеходите с марка Mitsubishi в бъдеще “, казва по повод на новото Pajero ръководителят на Mitsubishi Australia, Шон Уесткот пред изданието The Drive, което от своя страна публикува рендерите, които ви показваме.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Излязоха нови подробности около наточената Lada Niva Sport
Следваща публикация Това е най-новата Lancia без никакъв камуфлаж
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!