Mansory преобрази BMW XM

Време за четене:1 Минути, 5 Секунди

Mansory, известна с работата си по тунинга и аксесоарите на марки от висок клас като Porsche, Rolls-Royce и Range Rover, прилага майсторството си към BMW XM. Въпреки че Mansory често е критикувана за своите дизайни, сътрудничеството с BMW по отношение на XM изглежда е предизвикало смесени реакции.

Модификациите включват добавянето на карбонови елементи към различни части на автомобила, като арките на колелата, предната и задната част на автомобила и спойлер на задния покрив. Кованите джанти се отличават с изчистен и семпъл дизайн с Y-образни спици, допринасяйки за цялостния отличителен външен вид. В предния капак се вижда голяма секция от въглеродни влакна, която се простира до предното стъкло. Твърди се, че интериорът може да бъде напълно персонализиран, въпреки че от Mansory не са предоставили негови снимки.

Интересен щрих е премахването на емблемата на BMW от задното стъкло, което е отклонение от оригиналния дизайн и ясна препратка към BMW M1. Липсата на каквито и да било видими емблеми на BMW върху модифицирания от Mansory XM може да го накара да изпъкне повече, въпреки че мненията за цялостния му външен вид варират.

За момента няма данни за промени под капака и изглежда промените са изцяло по оптиката на автомобила. Интересно е да прочетем и вашите мнения и дали от Mansory са успели да подобрят спорния дизайн или не.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Това е новият Dodge Charger
Следваща публикация Volkswagen се отказа от единствения си кабиролет
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!