Това е новият Dodge Charger

Време за четене:1 Минути, 10 Секунди

Dodge поднесе изненада, като споделил снимки на нов автомобил в социалните мрежи. В публикацията се подчертава, че не са разрешени никакви камери или записващи устройства, и е представен предсериен модел, чието пускане на пазара е планирано за края на 2024 г.. Изглежда става въпрос за следващото поколение Dodge Charger, което бе предизвестено от концепт.

От изображенията се забелязва, че цялостният дизайн на концепта остава до голяма степен непокътнат, въпреки че някои характеристики може да бъдат променени за серийния модел. Забележително е, че покривът изглежда малко по-висок, а стандартните странични огледала вече са на вратите. Пост в Instagram подчертава задната част на автомобила, разкривайки потвърждението за електрически Charger с името Daytona. Липсата на видими ауспуси подсказва, че този модел е електрически.

Това съобщение предизвика спекулации за потенциалното пускане на пазара и на Charger с двигател с вътрешно горене. Слуховете предполагат, че версията с два турбокомпресора и редови шестакможе да придружава електрическия модел. Потвърждението на марката Charger Daytona за електрическия модел съвпада с предишни съобщения, а наличието на емблемата Fratzog в горната част на радиаторната решетка показва използването на настройката на Dodge "Fratzonic Chambered Exhaust" за имитиране на „ръмжене на мускулест автомобил“ за иначе безшумните електрически автомобили.

Струва си да се отбележи, че някои подробности все още са спекулативни и Dodge не са потвърдили, нито отрекли определени аспекти, което оставя място за по-нататъшно очакване и вълнение относно предстоящите модели.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Honda 0 Series: Два модела от близкото бъдеще
Следваща публикация Mansory преобрази BMW XM
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!