Honda Civic вече има RS версия

Време за четене:1 Минути, 5 Секунди

Honda се представи на автомобилния салон в Токио, като представи прототипа Honda Civic RS 2024, давайки представа за спортния вариант на хечбека, оборудван с механична скоростна кутия. Очаква се този модел да запълни празнината между стандартните версии и високоефективния Civic Type R, задоволявайки нуждите на ентусиастите, които търсят баланс между производителност и ежедневна използваемост.

Civic RS Prototype може да се похвали с впечатляваща изцяло черна боя. Забележителните екстериорни подобрения включват преработена предна броня с по-остри линки и по-тънки странични въздухозаборници. За да подчертае спортния му характер, Honda е включила червени RS емблеми за разграничение от стандартния Civic хечбек.

Със забележителен ход Honda отговаря на търсенето на ръчна скоростна кутия на японския пазар. Докато на американския пазар вече се предлага шестстепенна механична скоростна кутия за Civic, японските купувачи са ограничени до автоматичната CVT. Предстоящата есен на 2024 г. ще отбележи представянето на Civic RS с механична трансмисия в Япония, което ще осигури на ентусиастите по-завладяващо изживяване при шофиране.

Въпреки че Honda не разкрива подробности за задвижването, спекулациите сочат, че в основата на Civic RS може да бъде неелектрифициран 1,5-литров бензинов двигател с турбокомпресор. Важно е да се отбележи, че компанията обещава "по-нататъшно усъвършенстване на радостта от шофирането", намеквайки за преработена настройка на шасито, която да допълни по-спортната естетика.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Кои са колите от които собствениците са най-недоволни?
Следваща публикация Honda 0 Series: Два модела от близкото бъдеще
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!