Продават два идентично изглеждащи Ford GT от 2005-та и 2019-та

Време за четене:1 Минути, 11 Секунди

Собственик на Ford GT от 2005 г. и на Ford GT от 2018 г. е решил да се раздели с двата автомобила на търг на RM Sotheby's в Аризона през януари и въпреки че дуото ще бъде продадено поотделно, достатъчно подплатен купувач може да ги вземе едновременно.

По-старият GT от 2005 г. слиза от производствената линия на 19 октомври същата година и е един от едва 16-те екземпляра, произведени в цвят Quick Silver без състезателни ивици. От завода е оборудван с наличната стереосистема McIntosh, олекотени ковани алуминиеви джанти и боядисани в сиво спирачни апарати. Още по-желан го прави фактът, че е изминал само 3975 км от нов и е имал само един собственик. Аукционната къща очаква автомобилът да бъде продаден за сума между 400 000 и 500 000 долара.

Следва моделът от 2018 г. Той е поръчан в идентична спецификация с автомобила от 2005 г., въпреки че е боядисан в малко по-различен цвят, който Ford нарича Ingot Silver. Оборудван е още със сребристи спирачни апарати и сребристи джанти, а също така е оборудван с наличната титаниева изпускателна система Akrapovic. За предпазването на някои панели на каросерията помага прозрачно фолио за защита на боята. Собственикът почти не е имал възможност да му се наслади, като е изминал само 45 км от получаването му. RM Sotheby's прогнозира, че автомобилът ще бъде продаден за сума между 900 000 и 1,1 млн. долара.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Tesla предлага фабрично “напукано” стъкло
Следваща публикация Новата Panamera беляза специално събитие за Porsche
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!