Tesla предлага фолио, за да придаде “цвят” на Cybertruck

Време за четене:1 Минути, 9 Секунди

Tesla достави първите Cybertruck само преди няколко дни и заедно с пускането на новото превозно средство обяви няколко аксесоара, включително три различни „цвята“ за небоядисаната каросерия от неръждаема стомана на пикапа.

Първоначално главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск заяви, че "Cybertruck може да има какъвто цвят искате, стига да не е нищо." И всъщност изрично каза, че Tesla няма да предлага цветни опции, поне "на първо време", но добави, че има много фирми, които с удоволствие биха поставили фолио.

Наскоро Tesla започна да монтира свои собствени фолиа на Model 3 и Model Y, въпреки че те са доста скъпи с начална цена от 7500 долара. Това се дължи на използването от Tesla на по-скъпото PPF фолио, а не на по-евтиното винилово фолио, тъй като то е по-дебело, има по-дълга гаранция и защитава по-добре боята под него, отколкото винила.

И след това, по-рано този месец, видяхме главния дизайнер на Tesla Франц фон Холцхаузен да шофира матово черен Cybertruck в Санта Моника, което подсказва, че скоро ще се появи продукт.

И наистина, днес Tesla актуализира сайта си за аксесоари, като предлага сатенено черно и бяло фолио за Cybertruck на цена от 6500 долара и "по-евтино" прозрачно сатенено фолио за 5000 долара. Подобно на Model 3 и Model Y, тук фолиото също е PPF и има самовъзстановяващи се свойства.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Нов дом за Fiat, Alfa Romeo и Jeep в София
Следваща публикация Това е новата Kia EV6
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!