Това е новата Kia EV6

Време за четене:1 Минути, 15 Секунди

Вече ви разказхме, че Kia EV6, първият електрически модел на автомобилния вече е подготвен за обновяване. В момента се разработва фейслифтова версия, която трябва да дебютира през следващата година. Тази актуализация има за цел да приведе EV6 в съответствие с по-новите електрически модели на Kia както по отношение на стила, така и на технологиите.

Макар да не виждаме дизайна на снимките споделени от AutoExpress, Дейвид Хилбър, маркетинг директор на Kia Europe, сподели с изданието някои идеи относно предстоящите "подобрения" за EV6, като заяви, че възприемането на общ дизайнерски език с EV9 е "нещо, което трябва да се очаква с нетърпение". Това потвърждава, че фейслифтът на EV6 ще черпи вдъхновение от стилистичните елементи, наблюдавани в Kia EV3, EV4 и EV5, които демонстрират обновения дизайнерски език, въведен от флагмана EV9.

Типично за актуализациите в средата на жизнения цикъл, профилът и цялостният силует се очаква да останат до голяма степен непроменени спрямо отиващия си модел, с изключение на потенциалните нови дизайни на алуминиевите джанти и варианти на тапицерията. За EV6 обаче се очакват значителни промени в предната част, включително преработена броня и други фарове. В задната част може да се появят незначителни промени в графиката на задните светлини, но футуристичният ѝ вид вероятно ще бъде запазен.

Отвътре EV6 може да наследи тройния панел от EV9, който намери място и в по-малкия компактен SUV EV5. Очакваме също така преработен волан и нови опции за тапицерията, наред с по-богатото оборудване в областта на автономното шофиране и свързаността.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Tesla предлага фолио, за да придаде “цвят” на Cybertruck
Следваща публикация Сериозни проблеми с китайската Toyota Corolla
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!