Шефът на BMW M: Няма да има iM3

Време за четене:55 Секунди

Преди няколко дни BMW запази търговското наименование iM3, като още тогава се появиха слухове, че то ще бъде използвано за нов модел с електрическо задвижване, който ще бъде наследник на конвенционалното М3. Сега тези слухове бяха опровергани лично от шефа на BMW M, който заяви, че такъв модел няма да има.

В интервю за Top Gear ван Меел заяви, че компанията "никога" няма да използва знаците i и M заедно върху един и същи автомобил. "Не, това ще бъде невъзможна мисия!", казва той. "Всъщност никога не бихме използвали i върху М, въпреки че ще бъде електрически". "Ако някога направим нещо подобно, то винаги ще се нарича M без i", сподели ван Меел, "защото това е само технологията, а M не е технология. Става дума за обещание, за моторни спортове, за емоции. Не става дума за задвижването."

Тук вероятно става въпрос за чистокръвните М модели, тъй като към момента BMW разполага с цели четири модела, които съчетават буквата М с буквата I, като в това число влизат iX M60, i4 M50, i5 M60 и i7 M60.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Подробно за Cybertruck на Tesla
Следваща публикация Cybertruck е по-бърз от Porsche 911…, дори когато тегли друго 911(ВИДЕО)
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!