Запознайте се с новия Hyundai Tucson

Време за четене:1 Минути, 9 Секунди

Британското подразделение на Hyundai пусна първите снимки на обновения Tucson, чието четвърто поколение дебютира през 2020-та година. Обновеният модел получава промени в интериора и екстериора, като за разлика от други производители, тук те са лесно различими и могат да бъдат забелязани още на пръв поглед.

Арматурното табло е напълно преработено. Сега то е приведено в съответствие с това на Ioniq 5, като двата 12,3-инчови екрана са групирани в един и същи корпус. Както и при електрическия кросоувър, логото на Hyundai върху волана е заменено с четири точки, което е морзов код за буквата "H".

Контрола на климатичните настройки също е обновен и е приятно изненадващо, че има по-конвенционални бутони за управление, отколкото преди. Забелязваме още и чифт въртящи се копчета с вградени екрани за климатика, както и още две сребристи копчета за силата на звука и други настройки. Централните вентилационни отвори са по-тънки отпреди и създават илюзията за непрекъснат вентилационен отвор. Селекторът за предавките е преместен върху кормилната колона.

Що се отнася до външния вид, там откриваме преработена решетка, която запазва дизайна с няколко дневни светлини интегрирани в решетката, но те вече са с нова форма. Нови са и основните светлини, както и отворите на бронята. Можем да видим също така и нови джанти, както и нов цвят. За момента не се казва нищо за задвижването, което вероятно ще бъде разкрито в близките дни.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация McLaren ще последва пътя на Lamborghini и Ferrari
Следваща публикация Популярните автомобили стават недостъпни за повечето купувачи
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!