Opel създаде програма e-MOBILITY за собствениците на електрически модели на марката

Време за четене:1 Минути, 3 Секунди

Електрическата мобилност е част от нашето настояще и план за по-добро бъдеще. Възможността хората да се придвижват с автомобил, който не отделя вредни емисии в атмосферата е тема, която вълнува всички. Opel работи в тази посока и планът на марката е да електрифицира всички модели от гамата си до 2028 година.

Електрическите автомобили имат много предимства – екологични са, лесни за поддръжка, безшумни, комфортни и икономични (безплатно паркиране в синя и зелена зона, по-евтино зареждане – с ток, спестявате от консумативи каквито са моторно масло, антифриз и други).

Специално за собствениците на електрически автомобили, Opel създаде програма OPEL e-MOBILITY в България, която дава допълнителни преференции и предимства, от които могат да се възползват.

При закупуване на 100% електрически автомобил от гамата модели на OPEL собственика получава безплатно карта OPEL e-MOBILITY, която автоматично го включва в програмата.

В допълнение към всички услуги и преимущества, които членовете на програмата получават, сега ще имат и подарък зарядна станция тип Wallbox, която ще им гарантира спокойствие за зареждане на техния електрически автомобил.

Повече информация за програмата може да бъде видяна в сайта на марката или да получите от търговците в дилърствата на Opel:

The post Opel създаде програма e-MOBILITY за собствениците на електрически модели на марката appeared first on AUTOCLUB.bg.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Audi обнови A6 и A7 в Европа
Следваща публикация Спомняте ли си Ford StreetKa – малкото кабрио, което Ford произвеждаше заедно с Pininfarina?
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!