Жената на Кен Блок тръгва по стъпките му

Време за четене:1 Минути, 1 Секунди

След като преди месец стана ясно, че дъщерята на Кен Блок ще управялва изключително мощното Porsche на баща си по време на планинското състезание Pikes Peak, сега стана ясно, че още една дама от семейство Блок ще се включи в надпреварата.

Става въпрос за съпругата на покойния Кен Блок – Луси. Тя ще управлява Sierra Echo EV в категорията Unlimited с номер 430 отстрани. Моделът Echo е построен от Sierra Cars, като е оборудван с един електрически двигател от Hypercraft и батерии с обща мощност 55,8 кВтч. Возилото генерира 300 конски сили за едноместния състезателен автомобил с тръбна рама, което му осигурява максимална скорост от 193км/ч. Това ще бъде първото състезание на Люси на хълма.

"Да получим възможността да караме на върха за Кен в Пайкс Пийк е чест", казва тя в изявление, споделено от Dirtfish."Той даде толкова много на общността на екшън спортовете. Шофирането на Pikes Peak International Hill Climb ни дава възможност да пренесем духа на Кен напред и да направим нещо, което той самият с удоволствие правеше. Нямаме търпение да успеем да използваме тази възможност, за да създадем осведоменост около бранда 43 и да отпразнуваме любовта на съпруга ми към моторните спортове и иновациите."

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!