Интересна обява за Mercedes E-класа с „визия на Maybach“

Време за четене:1 Минути, 35 Секунди

В сайта за обяви automoto.bg попаднахме на поредна любопитна родна обява за продажба на автомобил. Този път става дума за една сравнително обикновена сама по себе си дизелова Е-класа, на чийто предишен собственик обаче очевидно силно му се е искало тя да бъде „истински“ Maybach. И ето че стандартният E 220 d, който според обявата е произведен през май 2019 година и е с пробег 140 000 километра, е получил визия, която в една или друга степен би трябвало да наподобява на Maybach. Лаковото покритие е двуцветно – златисто-бежово за горната част на каросерията и винено червено за долната й част – по снимките е трудно да се потвърди със сигурност, но не е изключено да са ползвани оригиналните кодове на цветовете на Maybach.

По каросерията са добавени допълнителни хромови украси, включително по предната и задната броня и праговете. На задните колони на покрива има емблеми Maybach, на предния капак даже има и релефна емблема на Maybach. Поради някаква озадачаваща причина обаче, предната решетка е черна, вместо да бъде хромирана, както е при Maybach – иначе е с вертикални лайстни като при „оригинала“. Интериорът изглежда по-скоро незасегнат от „творческите пориви“ на автора на този проект – тук виждаме обикновена черна кожа, пиано лак и светли декоративни вложки. Автомобилът е с варненска регистрация, а цената му е доста внушителна предвид годините и пробега – 59 000 лева. Усещането за лукс има своята цена…

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

The post Интересна обява за Mercedes E-класа с „визия на Maybach“ appeared first on AUTOCLUB.bg.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Mercedes-Benz Trucks тестваха електрическите си камиони във Финландия
Следваща публикация Dacia Bigster идва на пазара след две години
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!