Нереална машина на времето беше показана на тунинг шоуто SEMA

Време за четене:52 Секунди

Автомобилът е единствен по рода си в света. Екземплярът DeLorean DMC-12 е като този от култовата трилогия "Завръщане в бъдещето", но не съвсем. Често тези коли са модифицирани, за да изглеждат "кинематографични", но собственикът на точно тази избира съвсем различен път.

Той не оставя колата, нито в стоково състояние, нито под формата на герой от автомобилния филм. И по принцип от оригиналния DeLorean е останал само познатия силует.

Проектът се основава на визията на Khizil Salim, който е концептуален художник. Този млад човек (23 години) работи за EA Ghost Games и превръща обикновените коли във футуристични звезди от онлайн игри.

И така, Khyzyl изобразява неговото виждане по темата DeLorean и ни показва каква трябва да бъде колата според него, а тунинг студиото Salvage to Savage въплъщава идеята му в метъл.

В допълнение към комплекта за тяло, вдъхновен от Liberty Walk, машината на времето получава 5.2-литров двигател GM LS V8 с два турбокомпресора Garrett, висящи под задната броня. Според нас се е получило нещо много диво, нестандартно и смело.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Обявиха кандидатите за титлата най-добър автомобил в Европа
Следваща публикация Няма да има повече нови УАЗ-ки
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!