Как се преминава през този завой? (ВИДЕО)

Време за четене:54 Секунди

Моторният спорт е свят на високи технологии, непосилни скорости и добре дефинирани траектории. Въпреки това човешкият фактор винаги остава решаващ, защото именно той прави състезанието толкова вълнуващо. Дори не става въпрос за грешки и отклонения от пистата: често нюансите на преминаване на един завой решават изхода от битката за световната титла …

Потвърждение за това е видеото, което ви показваме, от специален етап на едно европейско рали. Вижда се, че завоят е наистина труден: има остър ъгъл и рязка смяна на височината. Всъщност повърхността на пистата на това място има "фасет", моментално променящ нивото.

На клипчето се виждат различни автомобили – Ford, Audi, Mitsubishi, Hyundai – рали автомобили от различни марки от близкото минало или от бившите славни времена … Пилотите също са в най-доброто си състояние, но … преминават завоя по различни начини.

Кривата е толкова коварна, че опитът да се впише в нея по обичайния начин е сериозен експеримент, а освен това включва и риск от повреда на автомобила. Следователно се появява опция номер 2 – заобиколно решение … А трети начин е демонстриран от последния герой от видеото, управляващ Suzuki. Вижте.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Диктаторският позлатен всъдеход Dartz беше оценен на $750 000
Следваща публикация Гигантското BMW X8 идва
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!