Porsche тества хибридното 911 на „Ринга“ (ВИДЕО)

Време за четене:52 Секунди

Докато чакаме от Porsche да решат дали да заменят бензиновия боксер с електромотори и да покажат електрическо 911, то вече виждаме първи кадри с хибридната версия на модела, която на теория трябва да комбинира най-доброто от двата свята. Хибридното Porsche 911 бе заснето по време на обиколка на Нюрбургринг и поне на пръв поглед не се отличава от познатия ни до момента модел.

Хибрдирната версия на спортното купе няма да бъде plug-in хибрид, което означава, че батерията ще се зарежда от рекуперираната енергия при спиране и спускане и няма да може да се захранва от контакт. Това което знаем е, че моделът ще използва електрическата тяга, за да подобри мощността на модела, а не толкова за да свали разхода на гориво.

За разлика от Taycan, който използва 800-волтова архитектура за зареждане, то хибридното 911 най-вероятно ще използва 400-волтова и доста по-малка батерия. Все още от Porsche не разкриват технически характеристики на модела, но очакваме те да станат ясни през следващата година с очакван дебют през 2023 година.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Това е най-грубо звучащата кола
Следваща публикация Тествахме най-луксозния френски компактен хечбек
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!