Ето го новото Ford Mondeo

Време за четене:58 Секунди

По-рано тази година от Ford завиха, че Mondeo ще спре да се произвежда за пазарите Европа в края на тази година, след като популярният модел бе на пазара близо 30 години. Все пак Mondeo ще продължи да се продава на азиатските пазари, а през 2022 година там ще бъде представено и новото поколение на модела.

И докато чакаме от Ford официално да представят новия модел, няколко патентни снимки вече бяха публикувани от китайските държавни служби, като част от узаконяването на всеки нов автомобил там.

Новото Mondeo се различава значително от евроепйския вариант, който често можем да засечем по улиците, като впечатление правят решетката с интересна текстура, както и разделените на две светлини, които напоследък стават все по-модерни.

Стоповете напомнят на тези при Mustang с по три елемента в тях. Над надписа Mondeo откриваме и LED бленда, която свързва двата стопа. В зависимост от изпълнението, двете брони се сдобиват с черни елементи и малко по-спортен дизайн в предната и задната част.

Отстрани впечатление правят прибиращи се дръжки на вратите и двуцветна концепция с черен таван.Очаква се под капака да работи 2.0-литров бензинов двигател с автоматична трансмисия с осем предавки.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Колко може да „вдигне“ Citroen Xantia на три гуми? (ВИДЕО)
Следваща публикация Pepsi получава първите електрически камиони на Tesla до края на годината
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!