След големите „бъбреци“, BMW ще залага на нетипични фарове

Време за четене:52 Секунди

Дизайнерите на BMW разбуниха духовете със своите решения през последните няколко години, а в основна тема на разговор при повечето нови модели се превърнаха така наречените „бъбреци“, които с времето стават все по-големи и с все по-нетипична форма. Сега хората с молив в ръка, изглежда са решили да „разчупят“ още малко визията на новите модели като променят светлините им.

Снимки публикувани от колегите ни от autoexpress, показват тестово BMW X7 и по-точно фейслифтът, който най-вероятно ще бъде представен в началото на следващата година. Подобно на новата 7 Series, която също неведнъж бе засичана от фотошпиони, предните светлини са свалени значително по-ниско от тези при предишния модел.

Изглежда, че при новите топ модели на марката те ще бъдат разделени на две секции, подобно на тези при Hyundai Kona, Citreon C4 и други подобни. Основните светлини най-вероятно ще са в долната част, докато горната ще е запазена за дневните светлини и мигачите. Промяна в „бъбреците“ не изглежда да има или поне не осезаема.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Емблематичната Ford Sierra ще бъде върната в производство, но ще струва… €215 000
Следваща публикация Личните автомобили на Макс Верстапен
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!