Нови подробности за G-класата на боксьора Олександър Усик

Време за четене:56 Секунди

Вече ви разказахме за новата автомобилна придобивка на новия световен шампион по бокс Олександър Усик. Още тогава ви информирахме, че това не е оригинален Mercedes-Benz G63 AMG 6×6, а реплика на колата, направена в Украйна и базирана на стандартна G-Klasse. Сега в украинските медии се появиха още подробности.

От тях става ясно, че шестколесният Mercedes Gelendvagen на Александър Усик е се базира на екземпляр Mercedes G55 AMG, произведен през 2007 година. И въпросът не е, че копието е по-лошо от оригинала, а че много медии писаха, че покупката е оригинална кола на стойност един милион евро.

След това, когато се разбра, че това не е оригинала, отново започнаха спекулации относно цената на репликата, като пак много издания обявиха, че Усик е дал за "ментето" на G-Klasse 6×6 най-малко 10 000 000 гривни – сума, равняваща се на 330 000 евро. Всъщност и това не е вярно. Цената на такава реплика в Украйна е около 120 000 евро.

След като Олександър Усик победи действащия световен шампион в тежка кагегория Антъни Джошуа, Усик прибави към банковата си сметка 4.1 млн долара.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Невероятно, но факт: Почти всички УАЗ-ки минават на ток
Следваща публикация Skoda се отказва от един от моделите си
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!