Новият Range Rover бе разкрит в шпионски снимки

Време за четене:1 Минути, 28 Секунди

Вчера от Land Rover официално обявиха, че премиерата на новия Range Rover ще се състои на 26 октомври по време на онлайн излъчване. Малко по-късно, обаче, няколко профила в Instagram се напълниха с различни снимки на всъдехода, най-вероятно от рекламни брошури и представителства на марката.

View this post on Instagram

A post shared by CocheSpias (@cochespias)

В предната част моделът се е сдобил със светлини с леко променен дизайн, но запазващи формата на дневните светлини от предния модел. Решетката е с нов дизайн във вътрешната час, а освен това изглежда много по-широка от тази при предишния модел. В долната част на бронята виждаме и голям отвор в който са вградени светлините за мъгла.

Страничния профил е идентичен с този при предишния модел с изключение на задната част, която изглежда доста по-издължена. Все още не знаем размерите на новия Range Rover, но по-всичко личи, че той ще бъде по-дълъг от предшественика си. Прибиращи се дръжки на вратите, подобни на тези при Velar, вече са поставени и тук.

В задната част виждаме доста противоречиви светлини, които се сливат с лайстна по продължението на багажника, върху която откриваме надпис Range Rover. Капакът е запазил отварянето на две части, а под него виждаме и интересно решение за бронята с нещо като дифузьор.

Интериорът също присъства на един от кадрите, като най-голямо впечатление там прави дисплея разположен върху средната част на таблото, под който откриваме и класически „врътки“ за управлението на климатика. Лостът за смяна на предавките също е нов, а до него най-вероятно са разположени контролите на системата за 4х4. Воланът също е променен и малко напомня на този при Audi, докато зад него откриваме и втория дисплей в интериора, който дава всичката нужна информация на водача.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Тествахме Kia-та, която променя облика на корейците
Следваща публикация Шофьор на Lamborghini обърка газта със спирачката и се озова в езеро
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!