Мъск говори пред 200 от шефовете на Volkswagen

Време за четене:56 Секунди

През изминалия ден се състоя среща на голяма част от шефовете във Volkswagen на която виртуално присъства изненадващ гост. По време на събитието, председателят на управителния съвет на VW AG – Херберт Дийс лично звънна на Илон Мъск, който пък с радост откликна и говори пред около 200 човека от ръководните звена на Volkswagen.

Мъск бе запитан за това как Tesla се справя толкова бързо и толкова по-добре от останалите марки. Ръководителят на Tesla пък разказа, че това е просто стил на управление. Той допълни, че главно е инженер, но освен колите, той се грижи за веригите за доставки, логистиката и процеса по производство. За да докаже колко по-добре се справя Tesla, Дийс подчерта, че само за няколко седмици от марката са пренаписали софтуера си, който им е позволил да преминат от един микрочип към друг, което да ги спаси в кризата с полупроводници.

Разбира се главна тема на разговор по време на събитието бе и как VW AG трябва бързо да се адаптира към преминаването към електрическите автомобили и да се бори с фабриката на Tesla в Германия, която съвсем скоро ще заработи.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Renault Megane Cabrio е много по-практично от пикап (ВИДЕО)
Следваща публикация Следващият Nissan Leaf ще бъде кросоувър?
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!