Renault Megane Cabrio е много по-практично от пикап (ВИДЕО)

Време за четене:50 Секунди

В САЩ най-популярните автомобили са пикапите, там те са често използвани поради няколко причини, една от които е възможността им за товарене на по-обемисти предмети. В Европа, обаче, нещата стоят по малко по-различен начин и пикапите не са чак толкова често срещани. Изглежда, че няма смисъл от тях, след като един кабриолет би свършил същата или дори по-добра работа, когато трябва да се натоварят няколко PVC тръби.

Интересната ситуация, заснета на видео се разиграва в Румъния, а водачът на второ поколение Renault Megane Cabriolet използва по най-практичния начин своето возило без покрив. Клипчето с времетраене от над 5 минути показва как водачът на френското кабрио е натоварил няколко тръби и препуска по румънските улици без никакво притеснение.

Дори дъждът, който се излива не спира шофьорът на Renault-то да свърши работата с която се е захванал. Не сме сигурни единствено как стоят нещата със законовите разпоредби за товара, който стърчи нагоре, но за това по-скоро ще се погрижат румънските власти.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Tata показа малък SUV за 6 хиляди евро
Следваща публикация Мъск говори пред 200 от шефовете на Volkswagen
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!