Класическо Porsche 911, Nissan GT-R и Camaro в новия филм от поредицата Transformers

Време за четене:1 Минути, 6 Секунди

Премиерата на новият филм от поредицата Transformers ще се състои на 24 юни 2022 година, което означава, че снимките на една от най-популярните продукции на автомобилна тематика тече с пълна сила. Това потвърждават и кадри, споделени от режисьора на филма – Стивън Кейпъл джуниър в Instagram. Двата кадъра са от снимките на Transformers в Перу и на него се виждат част от автомобилите, които ще участват в новото издание от поредицата. Неговата тематика ще е от края на миналия век, което донякъде обяснява и избора на конкретните модели.

View this post on Instagram

A post shared by Steven Caple Jr. (@stevencaplejr)

Първият кадър показва режисьора с главния герой Optimus Prime под формата на камион Peterbilt 379, както и друго от добре познатите „лица“ – Bumblebee в ролята на който ще влезе Chevrolet Camaro от второ поколение. Интересно Porsche 911 964 RS 3.8 пък ще се подвизава във филма като Mirage, а класически бус Volkswagen T1 ще участва като Wheeljack. Класическото Ducati на преден план ще влезе в ролята на Arcee.

Следващият кадър показва другата част от героите във филма в ролята на които ще влязат интересно направен камион Mack в ролята на Scourge, както и Nissan Skyline R33 GT-R заемащ мястото на Nightbird. Виждаме и пътна помощ GMC, чиято роля все още не знаем.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Какво ще причини фабриката на Tesla в Германия на Volkswagen?
Следваща публикация Шест бюджетни бензинови двигателя, които могат да изминат 500 хиляди км без никакви проблеми
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!