Щракнаха първия „джип“ на Ferrari (ВИДЕО)

Време за четене:54 Секунди

Ferrari е един от малкото автомобилни производители който не предлага на своите клиенти SUV под някаква форма или пък никога не е предлагал. Въпреки природата си на бранд, който до момента е произвеждал главно суперавтомобили с две врати, то от компанията планират още догодина първият им „джип“ да стане реалност.

Както вече знаем, Ferrari Purosangue трябва да дебютира през 2022 година, макар още да няма потвърждение за точна дата или дори месец. Изглежда, че от Ferrari все още тестват модела без да показват неговите форми, като използват модифицирано Maserati Levante за целта.

Очаква се двата модела да споделят множество възли и агрегати, разбира се с по-спортно ориентирани настройки за Ferrari-то. Това което можем да видим от кадрите е че единият от тестовите автомобили разполага с малка вратичка на шофьорския калник, което предполага наличието на порт за зареждане.

Най-вероятно тестваният екземпляр е оборудван с хибридна технология, което не е изненадващ ход, взимайки под внимание, че моделът ще започне да се продава през 2023 година и затягащите се мерки свързани с околната среда в Европейския съюз.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация G-Klasse придоби още по-сериозни офроуд възможности (ВИДЕО)
Следваща публикация Hyundai планира да произвежда собствени чипове
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!