Това Bugatti Chiron се продава за сума, осем пъти по-ниска от обичайната

Време за четене:1 Минути, 12 Секунди

На онлайн търга Copart червено -черен Bugatti Chiron, произведен през 2019 година е пуснат за продажба. Цената, която се иска за хиберавтомобила е 345 000 долара (приблизително 300 000 евро по текущия обменен курс). Тази ниска цена се дължи на състоянието на хиперавтомобила.

Преди време колата става жертва на пожар, при който значителна част от каросерията е повредена. В същото време нов Chiron в момента се оценява на най -малко 2,9 милиона долара (приблизително 2.5 милиона евро по текущия обменен курс). Каква е причината за пожара не се посочва в обявата.

Съдейки по снимките, основните щети са в левия преден калник, капака, както и вратата на водача с част от остъклената площ. Вътрешността на хиперавтомобила е покрита със сухо пожарогасително средство.

Въпреки значителните външни повреди, продавачът уверява, че техническите компоненти на Bugatti-то, включително двигателя, са останали непокътнати. Но електрическото окабеляване определено ще изисква възстановяване.

Експертите от търга твърдят, че дори в това състояние хиперкарът с цена 345 000 долара е много изгодна сделка. В края на краищата цената на новия Bugatti Chiron сега започва от 2,9 милиона долара, а за много по-малко пари потенциалният купувач ще може да възстанови колата.

Bugatti Chiron е оборудван с осемлитров W16 двигател с четири турбокомпресора, чиято мощност е 1500 конски сили. Хиперкарът ускорява до 100 за 2,5 секунди, преодолява отметката от 200 километра в час за 6,5 секунди, максималната му скорост е електронно ограничена до 420 километра в час.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Новият Ford Focus дебютира с огромен екран в интериора
Следваща публикация Продават Dacia Logan с 457 „коня“ за 11 хиляди евро
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!