BMW M3 получи по-добър звук с интернет ъпдейт

Време за четене:55 Секунди

В последните години, автомобилите, подобно на смартфоните и компютрите също започнаха да получават ъпдейти на всеки няколко месеца. Подобно на останалата електроника, така и превозните средства получават нови функции, подобрение на старите или изчистване на някои установени грешки.

В този ред на мисли, BMW се похвали с третия ъпдейт на своите автомобили от началото на годината, като подобно на останалите два, този също засяга милиони автомобили по целия свят и може да бъде инсталиран чрез директно изтегляне от интернет.

Едно от подобренията, които от BMW описват засяга изключително М3 и М4, които получават ново „звуково изживяване“. Благодарение на системата M Sound Control, собствениците на споменатите автомобили могат да настройват по нов начин как точно да се чува звукът от двигателя в интериора.

Също така има подобрения при системите за безопасност и по-конкретно при активния круиз контрол и системата за следене на лентите, които подобряват функционалността си в мъгливо време при дъжд и други понижаващи видимостта условия.

Подобрен е и софтуерът на навигацията, който трябва да преценява по-точно времето за пристигане като взима под внимание и информацията за трафика в реално време.

Споделете с приятел
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Предишна публикация Шефът на Polestar вярва, че марката може да се бори с Porsche
Следваща публикация Ferrari кани клиенти за специално представяне през ноември с интересна покана
0
Ако публикацията ви е била полезна оставете коментар.x
()
x
error: Предупреждение: Изборът на съдържание е деактивиран!!